
En uimodståelig granola med pulp og nødder. Lavet på rester fra din planteproduktion med PlanteMalkeren. 🛒 Ingredienser 1 fliterkurv pulp pulp (f.eks. mandel eller hasselnød) 120g havregryn 70g g...

En sød, sprød topping lavet af mandel-pulp – perfekt til at drysse over grød, yoghurt eller desserter. En nem og lækker måde at genbruge din plantepulp fra PlanteMalkeren. 🛒 Ingredienser 1 filter...

Lune, bløde og naturligt søde – de her pandekager er lavet med overskudspulp fra hjemmelavet plantemælk og modne bananer. Perfekte til morgenmad, brunch eller som et hyggeligt mellemmåltid. 🛒 Ingr...

Bananbrød med Valnøddemylk pulp
Blødt, saftigt og fyldt med smag og en lækker måde at bruge din valnøddepulp på. 🛒 Ingredienser Våde ingredienser: • 350 g modne bananer (ca. 3 små eller 2 store), most • 100 g kokossukker • Fi...

Når du har lavet din friske soja mylk i Plantemalkeren, står du tilbage med den bløde og proteinrige soja pulp. Smid den endelig ikke ud, den er perfekt som base til denne cremede krydderost med ma...