Lune, bløde og naturligt søde – de her pandekager er lavet med overskudspulp fra hjemmelavet plantemælk og modne bananer. Perfekte til morgenmad, brunch eller som et hyggeligt mellemmåltid.
🛒 Ingredienser
- Pulp fra Hasselnød Mylk
- 2-3 bananer (gerne dem med pletter du ikke gidder at spise)
- 200 g havremel
- 300-350 ml Plante Mylk
-
1/2 tsk vanilje pulver
- 1/2 tsk kardemomme
- 2 tsk (med top på) bagepulver
🥄 Fremgangsmåde
Brug en gaffel til at mose bananerne i en stor skål, til de er helt cremede.
Rør havremel, vaniljepulver, kardemomme og bagepulver i bananmosen.
Tilsæt pulpen fra din hasselnøddemælk og 300 ml plantemælk (start med den mængde og justér, hvis dejen er for tyk). Rør det hele godt sammen, dejen skal være tyk, men flydende nok til at hælde ud med en ske.
Hvis du har tid, så lad dejen stå i 10 minutter. Det gør dem lidt luftigere.
Varm en non-stick pande op ved middel varme. Tilføj lidt kokosolie eller smør, og steg små pandekager . Steg 2–3 minutter på hver side, til de er gyldne og faste.
Server med frisk frugt, lidt sirup eller et drys nødder.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.