mandel

Yoghurt crunch

Yoghurt crunch

En sød, sprød topping lavet af mandel-pulp – perfekt til at drysse over grød, yoghurt eller desserter. En nem og lækker måde at genbruge din plantepulp fra PlanteMalkeren.


🛒 Ingredienser

  • 1 filterkurv mandel-pulp (fra PlanteMalkeren)
  • 2 spsk kokosolie smeltet
  • 3 spsk rørsukker
  • 1 tsk kanel
  • ¼ tsk vaniljeekstrakt (valgfrit)
  • En knivspids salt

🥄 Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 160°C (varmluft).

Rør alle ingredienser sammen i en skål, indtil pulpen er jævnt dækket af sukker og olie.

Spred blandingen ud i et tyndt lag på en bageplade med bagepapir.

Bag i 25-35 minutter, eller indtil det er sprødt og let gyldent. Rør lidt rundt halvvejs under bagningen.

Lad det køle helt af, og opbevar i en lufttæt beholder

Læs næste

Pulp Granola
Monkey Mylk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.