dessert

Bananbrød med Valnøddemylk pulp

Bananbrød med Valnøddemylk pulp

Blødt, saftigt og fyldt med smag og en lækker måde at bruge din valnøddepulp på.

🛒 Ingredienser


Våde ingredienser:
• 350 g modne bananer (ca. 3 små eller 2 store), most
• 100 g kokossukker
• Filterkurv valnød pulp 
• 60 g peanutbutter
• 60 ml valnøddemælk (eller anden plantemælk)
• 2 spsk smeltet kokosolie
• 2 tsk vanilje

Tørre ingredienser:
  • 240 g hvedemel 
  • 2 spsk knust hørfrø
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk muskatnød
  • ½ tsk salt

🥄 Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175°C (alm. ovn).
Beklæd en brødform (ca. 22–24 cm) med bagepapir eller smør den let.
Mos bananerne i en stor skål.
Tilsæt kokossukker, pulp, peanutbutter, valnøddemælk, kokosolie og vanilje. Rør godt sammen.
Rør de tørre ingredienser i, indtil det hele er netop blandet, undgå at overarbejde dejen.
Fordel dejen i formen og glat overfladen.
Bag i ca. 60 min, tjek med en tandstik.
Køl af i 10 min i formen, tag derefter ud og lad køle helt af på rist.

 

Læs næste

Avocado Mylk
Peanut Mylk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.