Blødt, saftigt og fyldt med smag og en lækker måde at bruge din valnøddepulp på.
🛒 Ingredienser
Våde ingredienser:
• 350 g modne bananer (ca. 3 små eller 2 store), most
• 100 g kokossukker
• Filterkurv valnød pulp
• 60 g peanutbutter
• 60 ml valnøddemælk (eller anden plantemælk)
• 2 spsk smeltet kokosolie
• 2 tsk vanilje
Tørre ingredienser:
- 240 g hvedemel
- 2 spsk knust hørfrø
- 1 tsk natron
- 1 tsk kanel
- ½ tsk bagepulver
- ½ tsk kanel
- ½ tsk muskatnød
-
½ tsk salt
⸻
🥄 Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175°C (alm. ovn).
Beklæd en brødform (ca. 22–24 cm) med bagepapir eller smør den let.
Mos bananerne i en stor skål.
Tilsæt kokossukker, pulp, peanutbutter, valnøddemælk, kokosolie og vanilje. Rør godt sammen.
Rør de tørre ingredienser i, indtil det hele er netop blandet, undgå at overarbejde dejen.
Fordel dejen i formen og glat overfladen.
Bag i ca. 60 min, tjek med en tandstik.
Køl af i 10 min i formen, tag derefter ud og lad køle helt af på rist.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.