Cashew

Stay Peachy Mylk

Stay Peachy Mylk

Sommervejret er endelig kommet, og et glas Stay Peachy Mylk over is er den perfekte måde at køle ned på. Frisk, sød og lige til at læske sig med.


🛒 Ingredienser

  • 1,2 litter vand 
  • 100 g cashewnødder
  • 2 friske, modne ferskner, skåret i tern
  • Korn fra 1 vaniljestang
  • Fintrevet skal fra 1/4 citron
  • ¼ tsk havsalt (valgfrit)

🥄 Fremgangsmåde

Kom cashewnødder, ferskentern, vaniljekorn, citronskal og evt. havsalt i filterkurven på PlanteMalkeren.
Hæld koldt vand i kanden op til MAX-stregen (eller MIN, hvis du vil have en mere koncentreret smag).
Sæt låget på og vælg koldt program.
Når programmet er færdigt, hæld den færdige mylk op i en flaske eller direkte over is i et glas.
Opbevar i køleskabet i op til 4–5 dage og husk at ryste inden brug.

Læs næste

Johannes Valnød Mylk
Grøn Mylk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.