Cashew

Red Velvet Mylk

Red Velvet Mylk

En fyldig og frugtig mælk med smag af mørk chokolade og søde kirsebær – perfekt som dessert, snack eller et luksuriøst alternativ til kakao.


🛒 Ingredienser 

  • 1,2 litter vand
  • 75g cashewnødder
  • 75g udstenede, frosne kirsebær
  • 2-3 spsk kakaopulver
  • 2-3 dadler 
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • En knivspids salt

🥄 Fremgangsmåde

Hæld vand i beholderen på PlanteMalkeren.

Kom cashew, kirsebær, kakaopulver, dadler, vanilje og salt i filterkurven.

Lav din Mylk på det varme program. 

Du kan server den kold som en forfriskende treat – eller varm for en komfortabel chokoladeoplevelse med frugtig dybde.

Læs næste

Johannes Valnød Mylk
Grøn Mylk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.