Cafe latte

Pekan mylk til cafelatte

Pekan mylk til cafelatte

En lækker mylk med karamelliseret pekannødde-smag og cremet plantemylk til din kaffe. Lavet med PlanteMalkeren på få minutter.


🛒 Ingredienser 

  • 1,2 litter vand
  • 80 g pekannødder (gerne let ristede for ekstra smag - hvis man orker)
  • 2-4 spsk kokosflager 
  • 2 spsk mørk agavesirup
  • ½ tsk kanel
  • En knivspids salt

🥄 Fremgangsmåde

I filterkurven: Pekannødder, kokosflager, agavesirup, kanel og salt i filterkurven. 

Vand i plantemalkeren

Kør den på det kolde program.

Man kan sagtens tilføje alt muligt til denne mylk, alt efter hvor “slik” den skal være: brun farin, vaniljestang, karamel 

Læs næste

Pulp Granola
Monkey Mylk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.