Cashew

Hvid chokolade-mylk

Hvid chokolade-mylk

En silkeblød og sød plantebaseret mylk med smag af hvid chokolade – helt uden mejeriprodukter. Perfekt som dessertdrik, til kaffe eller når du bare vil forkæle dig selv. Lavet nemt i PlanteMalkeren.


🛒 Ingredienser (til ca. 5-6 kopper)

  • 5 kopper vand
  • ½ kop usaltede cashewnødder
  • 1-2 spsk kakaosmør (fødevaresikker)
  • 1-2 dadler (valgfrit, for sødme)
  • ¼ tsk vaniljeekstrakt
  • En knivspids salt

🥄 Fremgangsmåde

Hæld vand i PlanteMalkerens beholder.

Kom cashewnødder, kakaosmør, dadler, vanilje og salt i filterkurven. Monter, luk og tryk på start.

Når processen er færdig, har du en varm, cremet og luksuriøs mylk med smag af ægte hvid chokolade.

Server den lun i kop – eller afkølet med isterninger som en sød treat.

Læs næste

Pulp Granola
Blå Mylk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.