En lækker, cremet iskaffe lavet med cookie butter og koldbrygget kaffe. Lavet nemt i PlanteMalkeren. klar på få minutter!
🛒 Ingredienser (til ca. 4-5 glas)
- 500 ml cashew mylk
- 700 ml koldbrygget kaffe
- 4 spsk cookie butter (Biscoff)
- 2 spsk ahornsirup
- 1 tsk kanel
- ¼ tsk vaniljepulver
- Et nip flagesalt
Fremgangsmåde
Hæld cashew mylk og koldbrygget kaffe i basis-delen af PlanteMalkeren.
Kom cookie butter, ahornsirup, kanel og vanilje i filterkurven.
Monter filterkurven og sørg for den er ordenligt lukket.
Vælg det kolde program.
Hæld op i højeglas over is.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.