En cremet, tropisk mylk med kokos, ananas og passionsfrugt – rundet af med rom for den perfekte fredagsdrink. Frisk, frugtig og lige til at drømme sig væk på!
🛒 Ingredienser
(4-5 cocktails)
• 1,2 liter koldt vand
• 80 g kokosflager
• 80 g frisk eller frossen ananas
• 40 g mango
• 4 spsk passionsfrugtsirup (eller mere efter smag)
• 1-2 dadler eller 1 spsk ahornsirup
• ½ tsk vanilje
• En knivspids salt
• 80–100 ml lys rom (eller mørk for en dybere smag)
🥄 Fremgangsmåde
1. Kom kokosflager, ananas, mango, dadler/sødning, vanilje og salt i filterkurven.
2. Lov mig i lukker filterkurven ordenligt den er MEGET fyldt
3. Hæld vand i PlantMylkeren og vælg det kolde program.
4. Når mylken er klar, rør passionsfrugtsirup og rom i.
5. Server over isterninger, pynt med frisk passionsfrugt eller en skive lime.




Leave a comment
All comments are moderated before being published.
This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.