Blød, cremet og nem! En genial måde at bruge din hjemmelavede Mylk på og du kan variere smagen alt efter hvilken nød, kerne eller frugt, du har brugt i PlanteMalkeren.
🛒 Ingredienser
- 1 dl grovvalsede havregryn (brug evt. glutenfri)
- 2 dl hjemmelavet Mylk (fx cashew, kokos, mandel)
- 1 spsk chiafrø
- ½ banan, most (valgfri, for sødme og cremethed)
- ½ tsk vaniljepulver
- Et nip salt
🥄 Fremgangsmåde
-
Rør alle ingredienser sammen i en beholder eller glas med låg.
-
Sæt på køl natten over (eller mindst 4 timer).
-
Om morgenen røres det igennem – tilsæt evt. lidt mere Mylk, hvis du vil have den mere løs.
-
Top med frugt, nødder, kompot eller kakaonibs.




Leave a comment
All comments are moderated before being published.
This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.