#MadeWithMylk

Overnight Oats med Mylk

Overnight Oats med Mylk

Blød, cremet og nem! En genial måde at bruge din hjemmelavede Mylk på og du kan variere smagen alt efter hvilken nød, kerne eller frugt, du har brugt i PlanteMalkeren.


🛒 Ingredienser 

  • 1 dl grovvalsede havregryn (brug evt. glutenfri)
  • 2 dl hjemmelavet Mylk (fx cashew, kokos, mandel)
  • 1 spsk chiafrø
  • ½ banan, most (valgfri, for sødme og cremethed)
  • ½ tsk vaniljepulver
  • Et nip salt

🥄 Fremgangsmåde

  1. Rør alle ingredienser sammen i en beholder eller glas med låg.

  2. Sæt på køl natten over (eller mindst 4 timer).

  3. Om morgenen røres det igennem – tilsæt evt. lidt mere Mylk, hvis du vil have den mere løs.

  4. Top med frugt, nødder, kompot eller kakaonibs.

 

Reading next

Chiagrød med kokosmylk
Vandmelon Tipsy-Mylk

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.