En cremet, tropisk mylk med kokos, ananas og passionsfrugt – rundet af med rom for den perfekte fredagsdrink. Frisk, frugtig og lige til at drømme sig væk på!
🛒 Ingredienser
(4-5 cocktails)
• 1,2 liter koldt vand
• 80 g kokosflager
• 80 g frisk eller frossen ananas
• 40 g mango
• 4 spsk passionsfrugtsirup (eller mere efter smag)
• 1-2 dadler eller 1 spsk ahornsirup
• ½ tsk vanilje
• En knivspids salt
• 80–100 ml lys rom (eller mørk for en dybere smag)
🥄 Fremgangsmåde
1. Kom kokosflager, ananas, mango, dadler/sødning, vanilje og salt i filterkurven.
2. Lov mig i lukker filterkurven ordenligt den er MEGET fyldt
3. Hæld vand i PlantMylkeren og vælg det kolde program.
4. Når mylken er klar, rør passionsfrugtsirup og rom i.
5. Server over isterninger, pynt med frisk passionsfrugt eller en skive lime.




Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.