En cremet, dyb og umami-pakket base lavet med cashews, løg og tørrede svampe. Brug den som base til vegansk sovs, cremede pastaretter, risotto eller svampesuppe.
🛒 Ingredienser
- 1.200 ml vand
-
70 g cashewnødder
-
30g tørrede svampe
-
1 terning svampe boullion
-
1 spsk sojasauce
-
½ løg (i både eller grove stykker)
-
2 fed hvidløg (let knust eller hakket)
-
¼ tsk tørret timian
🥄 Fremgangsmåde
Forbered dine ingredienser: skær løg i både, knus hvidløget, og hak svampene groft, hvis nødvendigt.
Kom cashewnødder, svampe, løg, hvidløg, boullion og timian i filterkurven i PlanteMalkeren.
Hæld vand og soya i beholderen
Kør på det varme program.
Når programmet er færdigt, hæld mylken i en gryde, over den Mac and cheese eller flaske. Brug den direkte som base i din opskrift.
Husk at køre renseprogrammet bagefter. Især når du bruger løg og svampe, da smagen ellers kan overføres til næste mylk.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.