En klassisk, proteinrig og cremet plantebaseret mylk – lavet på sojabønner og klar til brug på ca. 20 minutter. Perfekt til kaffe, madlavning, smoothies eller som drik i sig selv. Naturligt, nemt og hjemmelavet i PlanteMalkeren.
🛒 Ingredienser
- 100g tørrede, sojabønner (som du udbløder)
- 5 dadler (uden sten)
- 1 tsk vaniljesukker
- En knivspids salt
Tip: Sojabønner bør iblødsættes i vand i mindst 8 timer (eller natten over), før de bruges.
🥄 Fremgangsmåde
Hæld vand i PlanteMalkerens beholder.
Kom udblødte sojabønner, dadler, vanilje og salt i filterkurven. Monter og luk låget.
Vælg det varme program. Tryk på start. Når processen er færdig, har du en frisklavet, fyldig og let nøddeagtig soya-mylk – klar til brug.
Nyd den varm eller kold – eller brug den i dine favoritopskrifter.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.