En cremet, nøddeagtig mylk lavet på pistacienødder, perfekt til kaffe, smoothies eller som en lækker drik i sig selv.
Pistacienødder er rige på sunde fedtsyrer, protein, B6-vitamin og antioxidanter. Ved at lave din egen Mylk får du maksimal friskhed og ingen tilsætningsstoffer.
🛒 Ingredienser
- 1,2 litter vand
- 120g usaltede pistacienødder (uden skaller)
- 1-2 dadler
- ¼ tsk vanilje pulver (valgfrit)
- En knivspids salt
🥄 Fremgangsmåde
Hæld vand i PlanteMalkerens beholder.
Kom pistacienødder, dadler, vanilje og salt i filterkurven.
Lav den på det kolde program.
Når processen er færdig, har du en elegant, lysegrøn mælk med en mild, nøddeagtig smag og fløjlsblød konsistens.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.