Hasselnød

Hazel Buzz

Hazel Buzz

Cremet hasselnød, et skud espresso og et strejf af mørk rom, en plantebaseret cocktail med attitude.


🛒 Ingredienser

100 ml hjemmelavet hasselnøddemælk (lavet i PlanteMalkeren... selvfølgelig)
30 ml mørk rom
15 ml espresso 
15 ml ahornsirup
Et skvæt vanilje sirup
Masser af is
Kakaopulver, kanel eller chili flakes (ja, du læste rigtigt) til pynt


🥄 Fremgangsmåde

Sådan gør du:
1. Shake alle ingredienser med is.
2. Hæld i et lowball-glas fyldt med friske isterninger.
3. Top med at drysse lidt kakao, kanel eller et drys chili for attitude.
4. Tag en slurk. Smil lidt. Og skål for weekend.

Læs næste

Blåbær Skolestart Mylk
Jordbær Mylk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.