Cremet hasselnød, et skud espresso og et strejf af mørk rom, en plantebaseret cocktail med attitude.
🛒 Ingredienser
100 ml hjemmelavet hasselnøddemælk (lavet i PlanteMalkeren... selvfølgelig)
30 ml mørk rom
15 ml espresso
15 ml ahornsirup
Et skvæt vanilje sirup
Masser af is
Kakaopulver, kanel eller chili flakes (ja, du læste rigtigt) til pynt
🥄 Fremgangsmåde
Sådan gør du:
1. Shake alle ingredienser med is.
2. Hæld i et lowball-glas fyldt med friske isterninger.
3. Top med at drysse lidt kakao, kanel eller et drys chili for attitude.
4. Tag en slurk. Smil lidt. Og skål for weekend.




Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.