En kombination af havre og mandler giver både fylde, cremethed og gode fedtsyrer – uden at mælken bliver for “tung”.
🛒 Ingredienser
- 1,2 liter iskoldt vand
- 40 g havregryn (gerne skyllet i koldt vand inden brug)
- 60 g mandler (kan med fordel være smuttede for blødere smag)
- 2 udstenede dadler
- 1 tsk koldpresset kokos olie
- ½ tsk vaniljepulver
- 1 knivspids havsalt
🥄 Fremgangsmåde
Skyl havregrynene hurtigt i en sigte under iskoldt vand for at mindske slimet tekstur.
Kom mandler, skyllet havre, dadler, vanilje og salt i filterkurven.
Fyld iskoldt vand i beholderen
Vælg koldt program og tryk start.
Når programmet er færdigt, hæld den færdige mælk i flaske eller glas.
Opbevares på køl i op til 4-5 dage. Husk at ryste inden brug.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.