Plantemylk

Havre Mandel Mylk

Havre Mandel Mylk

En kombination af havre og mandler giver både fylde, cremethed og gode fedtsyrer – uden at mælken bliver for “tung”.


🛒 Ingredienser

  • 1,2 liter iskoldt vand
  • 40 g havregryn (gerne skyllet i koldt vand inden brug)
  • 60 g mandler (kan med fordel være smuttede for blødere smag)
  • 2 udstenede dadler 
  • 1 tsk koldpresset kokos olie
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 knivspids havsalt

🥄 Fremgangsmåde

Skyl havregrynene hurtigt i en sigte under iskoldt vand for at mindske slimet tekstur.
Kom mandler, skyllet havre, dadler, vanilje og salt i filterkurven.
Fyld iskoldt vand i beholderen
Vælg koldt program og tryk start.
Når programmet er færdigt, hæld den færdige mælk i flaske eller glas.
Opbevares på køl i op til 4-5 dage. Husk at ryste inden brug.

Læs næste

Blå Mylk
Mandelmylk-latte

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.