Frisk fra æblet, rund fra mylken, varmende fra kanel og et elegant tipsy twist fra calvados. Calvados er en lidt undervurderet spiritus men sammen med æbler folder den sig ud til en fantastisk, fyldig og frugtig smag, der passer perfekt til efteråret. En rigtig efterårs-cocktail, som både er hyggelig og festlig
🛒 Ingredienser (til 2 cocktails)
200 ml hjemmelavet mandelmylk (lavet i PlanteMalkeren)
100 ml frisk æblejuice
60 ml calvados
1 spsk ahornsirup
½ tsk kanel
Isterninger
Æbleskiver og kanelstænger til pynt
🥄 Fremgangsmåde
1. Kom mylk, æblejuice, calvados, sirup og kanel i en shaker med is.
2. Shake godt I 10-20 sekunder.
3. Si over i glas med is.
4. Pynt med en skive æble og en kanelstang.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.