macadamia

Ahorn-macadamia-mylk

Ahorn-macadamia-mylk

En silkeblød og luksuriøs mylk med naturlig sødme fra ahornsirup og cremet rigdom fra macadamianødder. Et perfekt valg til kaffen, som drik i sig selv eller som base i desserter. 


🛒 Ingredienser 

  • 1,2 litter vand
  • 70g macadamianødder
  • 2 spsk ahornsirup (juster efter smag)
  • ¼ tsk vanilje (valgfrit)
  • En knivspids salt

🥄 Fremgangsmåde

Fyld vand i PlanteMalkerens beholder.

Kom macadamianødder, ahornsirup, vanilje og salt i filterkurven. Monter og luk låget.

Tryk på start – og lad PlanteMalkeren skabe en cremet, sød og aromatisk mylk, som både føles eksklusiv og hjemmelavet.

Nyd den varm i din morgenkaffe, kold som treat eller brug den i bagværk og pandekagedej.

Læs næste

Drunken Peanut Mylk
Jordbær-rødbede mandelmylk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.